Az olasz külügyminiszter szerint lehet, hogy nem is lesz Brexit

külföld
2016 július 10., 13:43
comments 108

Paolo Gentiloni arról beszélt, hogy az elmúlt 20 évben több olyan népszavazás is volt Európában, amiből aztán nem lett semmi, végül nem az eredményének megfelelően alakultak az események. Például mert eredményeiket felülírták aztán más népszavazásokkal vagy pedig a nemzeti parlamentek avatkoztak közbe.

link Forrás

Ehhez képest a brit kormány már hivatalosan jelezte, hogy nem lesz új népszavazás az EU-tagságról, hiába írták alá több millióan az ezt követető petíciót.

És bár a hivatalos brit kormányzati álláspont még mindig az, hogy ha már ez jött ki a népszavazáson, akkor ki kell lépni, de azt még mindig nem látni, hogy ki lesz majd, aki elindítja ennek a jogi folyamatát is. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.