A Wall Street farkasa egy nímand a new yorki menedzserhez képest, aki az évszázad buliján darabokra szedett egy 20 millió dolláros kastélyt

ÉLET
2016 július 10., 10:18
comments 115

Pezsgő-géppisztolyokkal hadonászó kosztümös törpék és bikinis csajok szaladgáltak fel-alá, a nagy tömegtől beomlott medence oldala, elhagyatott szobákban pedig használt óvszerek voltak az évszázad buliján

nem messze Long Island keleti partvidékétől, a New York állambeli Bridgehamptonban, amit egy Brett Barna nevű new yorki menedzser tartott július 4-én éjszaka. A 20 millió dollárt (majdnem 6 milliárd forintot) érő kastélyban fellépett a floridai rapper, Ace Hood is, a vége pedig az lett, hogy a vendégsereg atomjaira bontotta a helyet.

link Forrás

A buli előtörténete is Jordan Belfort legszebb éveit idézi, és megfilmesítésért kiáltana, ha Martin Scorsese nem forgatta volna már le három évvel ezelőtt. Az ifjú titán, a 31 éves Barna hat éve dolgozik a Moore Capital Managementnél, ahol úgy 15 milliárd dollárnyi ügyfélvagyont pakolgat. Úgy érezte, ideje, hogy megpihenjen kicsit, és a 14 hálószobás Bridgehamptoni kastélyt nézte ki egy kis lazulás helyszínéül.

Barna a tulajdonosnak azt kamuzta, hogy csupán egy jótékonysági fogadást szervez, amin állatvédelmi célokra szervez gyűjtést, és hozzávetőleg 50 fő megjelenésére számít. Ebből az lett, hogy nagyjából ezer ember partizott naphosszat vasárnaptól hétfő éjszakába nyúlóan, szanaszét szedték a berendezést, kirabolták a házat, elvittek műtárgyakat, meghorpasztották a medencét, Ace Hood a tetőről rappelt, a vendégek pedig pezsgővel vizipisztolyoztak, amíg a készlet tart.

A bulikirályról utoljára vasárnap este jött hír, amikor két törpével az oldalán pezsgőzött a medenceparton. A ház tulajdonosa egymillió dollárra akarja perelni Barnát, aki állítólag a bérleti díjat sem akarja kifizetni, bár a buli óta még nem került elő. A New York Post egyébként úgy tudja, hogy az üzletember tényleg összekapart 100 ezer dollárt a bulin egy állatmentő szervezet javára, sőt takarítást is rendelt a házhoz, de ez most vékonynak tűnik a károk helyreállításához.

Pláne, hogy az eset után Barnát kirúgták Moore Capitaltól, mert nem viselkedett a Wall Street erkölcseihez méltó módon. (Portfolio / New York Post / Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.