Nagy Ádám aláírt a Bolognához

futball
2016 július 11., 08:51
comments 76
Nagy Ádám 17-es számmal a tavaly nyári U20-as világbajnokság csoportmeccsén, Brazília ellen. (MTI/EPA/Dean Pemberton)
photo_camera Nagy Ádám 17-es számmal a tavaly nyári U20-as világbajnokság csoportmeccsén, Brazília ellen. (MTI/EPA/Dean Pemberton)

Az olasz sajtó friss információi szerint a magyar válogatott védekező középpályása aláírt a Bolognához, hiába igazolta volna le a Benfica és a Marseille is. Pénteken már csatlakozik is az új csapatához.

link Forrás

A mai hírek megerősítik a 444 vasárnapi információját, miszerint az utolsó pillanatban a Palermo is rányomult a magyar tehetségre, de lemaradtak róla. Nagy sajtóhírek szerint évi 400 ezer eurós alapfizetést kaphat öt évre, ami a bónuszokkal 5-600 ezerre nőhet. De ami a legfontosabb, egy taktikailag fegyelmezett európai kisközépcsapatban fejlődhet tovább, erős ellenfelekkel játszva.

Arról egyelőre nem találtam hitelesnek tűnő információt, hogy tényleg ötmillió eurót fizetett-e érte az olasz csapat. Ha igen, akkor Nagy lett a messze legnagyobb összegért eligazolt NB1-es magyar játékos.

A Bologna tavaly került vissza a Serie A-ba, aholk a 14. helyen végzett.

A tippet köszönjök bolognai tudósítónknak, Attilának!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.