Rendőrség: Nem merült fel szexuális bűncselekmény gyanúja a DVBBS öltözőjében talált eszméletlen lányok ügyében

életmód
2016 július 11., 10:28

Mint korábban írtuk, két eszméletlen lányt találtak tegnap a Balaton Soundon a kanadai DVBBS elektroduó öltözőjében. A rendőrség korábban azt válaszolta érdeklődésünkre, hogy négy férfit állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra, akiknél kábítószergyanús anyagot találtak. A férfiak kilétéről nincs információnk.

A mostani közlemény szerint

a rendőrség szakértők bevonásával folytatja a nyomozást, amelynek során – a rendelkezésre álló adatok alapján - szexuális erőszak gyanúja nem merült fel.

(police.hu)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.