A világ legjobb nászútja lett belőle, csak annyi kellett hozzá, hogy a férj ne kapjon vízumot

ÉLET
2016 július 12., 05:38
comments 94

Huma Mobin és Arsalaan Sever Butt egy boldog házaspár a pakisztáni Lahore-ból, akik nagyon szeretnek együtt utazni. Elhatározták, hogy Görögországba mennek nászútra, de ekkor közbeszólt az É.L.E.T.:

Arsalaan nem kapta meg a vízumot.

Mit tehet ilyenkor az asszony? Először nem akart elmenni a nászútra egyedül, amiben van is némi logika, később viszont úgy volt vele, az út már ki van fizetve, kár lenne veszni hagyni. Így elment az anyósával és az apósával, és bár eleinte sírt a férje után, végül elkészített egy egészen csodálatos nászút-fotósorozatot:

link Forrás

link Forrás

És talán most az egyszer megbocsátható lehet a gyűlöletes "kicsimmel akármibe" fordulat:
link Forrás

link Forrás

És így tovább.

Őrületes magyar vonatkozás: az ötlet részben onnan jött, hogy egyszer a férfi is csinált egy hasonló képet, amikor egyedül utazott, és

éppen Budapesten!

photo_camera via buzzfeed

A végére a szokásos kiegészítés: azért ne zárjuk ki teljesen, hogy mindez valami utazási iroda vírusmarketingje. De végül is ha már népszavazásoknál sem sokat számít a valóság, nehogy már jópofa nászutas képeknél leragadjunk ennél!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.