A világ legjobb nászútja lett belőle, csak annyi kellett hozzá, hogy a férj ne kapjon vízumot

Huma Mobin és Arsalaan Sever Butt egy boldog házaspár a pakisztáni Lahore-ból, akik nagyon szeretnek együtt utazni. Elhatározták, hogy Görögországba mennek nászútra, de ekkor közbeszólt az É.L.E.T.:

Arsalaan nem kapta meg a vízumot.

Mit tehet ilyenkor az asszony? Először nem akart elmenni a nászútra egyedül, amiben van is némi logika, később viszont úgy volt vele, az út már ki van fizetve, kár lenne veszni hagyni. Így elment az anyósával és az apósával, és bár eleinte sírt a férje után, végül elkészített egy egészen csodálatos nászút-fotósorozatot:És talán most az egyszer megbocsátható lehet a gyűlöletes "kicsimmel akármibe" fordulat:És így tovább.

Őrületes magyar vonatkozás: az ötlet részben onnan jött, hogy egyszer a férfi is csinált egy hasonló képet, amikor egyedül utazott, és

éppen Budapesten!

via buzzfeed

A végére a szokásos kiegészítés: azért ne zárjuk ki teljesen, hogy mindez valami utazási iroda vírusmarketingje. De végül is ha már népszavazásoknál sem sokat számít a valóság, nehogy már jópofa nászutas képeknél leragadjunk ennél!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.