Megint dulakodás volt a Ligetben

Budapest
2016 július 12., 12:58
comments 157

Megindult a Városligetben a Hungexpo korábbi épületének bontása. Itt volt a ligetvédők tábora, ahol több mint 100 napig sátraztak, és akadályozták, hogy meginduljon a mindenféle egységes koncepciót nélkülöző beruházás. Innen rakták ki őket a rendőrök a múlt héten. Ezután kopasz verőemberek foglalták el a telket, és ezek ellen a kopasz verőemberek ellen még a rendőrök sem nagyon intézkedtek.

A ligetvédők azonban napok óta kérik, hogy hagyják nekik kihozni a régi táborból az ott maradt cuccaikat, de a kidobók eddig nem engedték nekik, hogy bemenjenek.

Most, hogy megindult a bontás, újra meg akarták nézni, mi maradt a hátrahagyott dolgaikból, de megint lepattantak a kidobókról. Ebből lett egy kis összeszólalkozás, majd egy minibunyó.


Nagyon jó ez a Liget-projekt, nem? (
)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt