David Cameron utolsó mondata a hatalomban: „Egyszer én voltam a jövő”

külföld
2016 július 13., 12:20
comments 71

A brexitbe belebukó miniszterelnöknek – mielőtt átadta a hatalmat Theresa May-nek – még egyszer visszanyalt a puding.


Az utolsó heti parlamenti kérdések megválaszolása végén ezzel utalt arra, hogy 2005-ben, amikor először beszélt a képviselői kérdések és azonnali miniszterelnöki válaszok alatt, azt mondta Tony Blairnek, illetve róla, hogy: „A jövőről akarok beszélni. Egyszer ő volt a jövő.”

A mostani kérdések egyébként egészen visszafogottak voltak, egyáltalán nem arról szóltak, hogy most az Egyesült Királyság milyen szörnyű nehéz helyzet előtt áll a kormány – majd a nép – döntése miatt, hanem arról beszélgettek, milyen jó munkát végzett Cameron az elmúlt 6 évben. (Politico)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.