Edzője szerint Dzsudzsák vesztes típus, még egyszer eszébe nem jutna leigazolni

futball
2016 július 14., 09:00
comments 161
Dzsudzsák Balázs a lyoni, Portugália elleni meccs után. Fotó: Julian Finney/Getty Images
photo_camera Dzsudzsák Balázs a lyoni, Portugália elleni meccs után. Fotó: Julian Finney/Getty Images

„Nem értette a Bursaspor játékát. A topjátékosok attól topjátékosok, hogy ha nincsenek a csapatban, akkor hiányoznak. Dzsudzsák nem ilyen volt."

Ezt Hamza Hamzaoglu, Dzsudzsák Balázs jelenlegi török csapatának edzője nyilatkozta a Bursa Hakimiyet török lapnak. Az edző azt is mondta, hogy a szélső egyébként egy jó játékos, de védekezésben nagyon kevésre képes, és a hozzáállásával is gondok vannak.

„Nálunk meg kell izzadnia minden játékosnak, a vesztes típusú focistákat nem szeretem.Ha még egyszer tehetném, nem igazolnám le"

- folytatta az edző, aki nyílván nem mondott volna ilyeneket, ha már nem lenne biztos, hogy Dzsudzsák napokon belül távozik a csapattól. A válogatott már korábban világossá tette távozási szándékát, és az is biztos, hogy nem marad Törökországban, mert tart egy esetleges újabb terrortámadástól.

A Bursaspornak egyébként kell is a pénz a játékosért, mert majdhogynem csődközeli helyzetben van a klub. A játékos felé fennálló tartozásukat mindenesetre kifizették, így legalább pereskedés valószínűleg nem lesz. Ötmillió eurót szeretnének kapni a játékosért, de ennyit nem biztos, hogy a vevők kifizetnek a magyar játékosért. (Origo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.