Az orosz titkosszolgálat megbünteti azokat a kadétokat, akik annyira hülyék voltak, hogy nyilvánosan ünnepeltek, mikor elvégezték a kémképzőt

külföld
2016 július 15., 12:34
comments 123

Az FSZB frissen végzett ügynökeinek nem volt elég, hogy egy terepjárós parádéval vonultak végig Moszkva utcáin, mikor kiderült, hogy lediplomáztak, hanem erről még egy videót is feltoltak az internetre.

link Forrás
Mivel a felvételeken a világ összes titkosszolgálata láthatta, kikre kell ettől kezdve figyelniük, az idősebb ügynökök iszonyúan kiakadtak az idióta fiatalokra. A buli miatt az FSZB akadémiája kiadott egy közleményt, amiben közölték, hogy a frissen végzett tisztek egy részét azonnal kirúgják, a többieket pedig lefokozzák.

Persze az akadémia próbálta arra fogni, hogy az újoncok hivalkodó viselkedése megbotránkoztathatta az embereket, ami miatt kedvezőtlen kép alakulhat ki bennünk az orosz titkosszolgálatról, pedig nyilván az jelent nagyobb gondott, hogy bárhol bármikor beazonosíthatóak lesznek. Ennyi erővel pedig akár „HAHÓ, OROSZ KÉM VAGYOK!” pólóban is küldhetnék az embereiket bevetésre. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.