Az orosz titkosszolgálat megbünteti azokat a kadétokat, akik annyira hülyék voltak, hogy nyilvánosan ünnepeltek, mikor elvégezték a kémképzőt

Az FSZB frissen végzett ügynökeinek nem volt elég, hogy egy terepjárós parádéval vonultak végig Moszkva utcáin, mikor kiderült, hogy lediplomáztak, hanem erről még egy videót is feltoltak az internetre.

Mivel a felvételeken a világ összes titkosszolgálata láthatta, kikre kell ettől kezdve figyelniük, az idősebb ügynökök iszonyúan kiakadtak az idióta fiatalokra. A buli miatt az FSZB akadémiája kiadott egy közleményt, amiben közölték, hogy a frissen végzett tisztek egy részét azonnal kirúgják, a többieket pedig lefokozzák.

Persze az akadémia próbálta arra fogni, hogy az újoncok hivalkodó viselkedése megbotránkoztathatta az embereket, ami miatt kedvezőtlen kép alakulhat ki bennünk az orosz titkosszolgálatról, pedig nyilván az jelent nagyobb gondott, hogy bárhol bármikor beazonosíthatóak lesznek. Ennyi erővel pedig akár „HAHÓ, OROSZ KÉM VAGYOK!” pólóban is küldhetnék az embereiket bevetésre. (BBC)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.