Gyűlöletbajnokság: a Red Bull Air Race-t gyűlölöd jobban, vagy a Red Bull Air Race-t gyűlölőket?

sport
2016 július 15., 10:31
comments 372

Irtózatosan nehéz eldönteni, hogy kik az idegesítőbbek:

  • akik minden évben telenyivogják az internetet azzal, hogy őket mennyire kiborítja a belvárosi repülőversennyel járó berregés
  • vagy azok, akik azon puffognak visszatérően, hogy miért puffognak a puffogók, akik, ha ennyire nem bírják a zajt, nagyváros helyett költözzenek barlangba.

Oké, annak idején még vicces volt, amikor így írták át Besenyei Péter Wikipédia-szócikkét:

De ez ma már végtelenül unalmas. Vagy pont, hogy nem, hanem teljesen jogos és menjen a francba a Red Bull meg a benyali önkormányzat, aki hat forintért és két pusziért ad ki nekik hatezermilliárd négyzetméter közterületet?

Szóval irtózatosan nehéz eldönteni. De nem lehetetlen! Neked például egyetlen plusz kattintásodba kerül, hogy közelebb jussunk az Igazsághoz!



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.