Robert Durst feleségének rokonai azt kérték a bíróságtól, hogy nyilvánítsák halottá a 34 éve eltűnt nőt

bűnügy
2016 július 15., 19:25

Akik látták a Jinx című dokumentumfilm-sorozatot, azok ismerhetik Kathleen Durst történetét, aki még 1982-ben tűnt el nagyon gyanús körülmények között. A rendőrség évekig nyomozott, és Kathy barátai mind azzal vádolták a nő milliomos férjét, Robert Durst-öt, hogy ő ölte meg, hiszen Kathy többször panaszkodott arról, hogy a férfi zsarnokoskodik vele. Bizonyítékok nélkül viszont a rendőrség tehetetlen volt.

link Forrás
A nő holtteste azonban sosem került elő. A családja most azt kérte a manhattani bíróságtól, mondja ki, hogy
Kathie meghalt 1982. január 31-én, amikor a férje Robert Durst megölte őt.

Robert Durst ügyvédje ebben a hónapban azt mondta a bíróságon, hogy a nő feltételezhetően meghalt a „tisztázatlan eltűnését” követő három évben (A három év az a határidő, miután egy eltűnt személyt halottnak lehet nyilvánítani.) Ugyanakkor visszautasította azokat a feltételezéseket, amelyek szerint Robert Durst-nek köze lenne a nő halálához. (New York Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.