Hárommillió török köztisztviselőnek függesztették fel az éves szabadságát

külföld
2016 július 18., 14:28
comments 41

Binali Yildirim török miniszterelnök határozatlan időre felfüggesztette több mint hárommillió török közalkalmazott éves szabadságát, derül ki egy hétfőn kiadott török kormányrendeletből.

Az intézkedés értelmében a szabadságukat töltő tisztségviselőknek a lehető leghamarabb vissza kell térniük munkahelyükre.

Törökországban a furcsa pénteki puccskísérlet óta óriási, minden jel szerint előre eltervezett tisztogatás zajlik az igazságszolgáltatáson belül és az erőszakszervezeteknél, ezrével rúgják ki és tartóztatják le az embereket. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.