Kevesen tudnak olyan aljas és hazug módon rágalmazni valakit, mint Donald Trump

külföld
2016 július 18., 16:27
comments 129

A republikánusok várható elnökjelöltje, Donald Trump a Fox & Friends című műsor telefonos vendége volt hétfő reggel. A téma a rendőrök ellen elkövetett támadássorozat volt.

Trump pedig megint megmutatta, mennyire vérprofi, ha aljas és megalapozatlan sugalmazásról van szó. A jelenlegi amerikai elnök, Barack Obama ugyanis több alkalommal is mély megdöbbenésének adott hangot és arról beszélt, hogy a rendőrök gyilkosai gyávák és nem képviselnek senkit. Obama annyira egyértelműen és határozottan ítélte el a rendőrgyilkosságokat, amennyire egyszerűen lehetséges.

link Forrás

Trumpot viszont mindez nem nagyon érdekelte és arra utalt, hogy szerinte Obama inkább a rendőrgyilkosok oldalán áll.

"Néztem az elnököt és a szavai néha rendben vannak. De nézzék csak a testbeszédét. Valami van itt. Valami van itt és a szavak sem mindig vannak amúgy rendben."

Amikor a műsorvezetők megkérdezték Trumpot, hogy mégis miről van szó, így folytatta: "Csak rossz érzésem van. Egy csomó rossz érzésem van vele kapcsolatban. Az országunk már nem olyan, mint amilyenre emlékszem."

Trump legutóbb akkor használta Obamával kapcsolatban a valami van itt-jellegű érvelést, amikor összefüggésbe hozta Obama személyét az orlandói melegbárban elkövetett merénylettel. Tényleg ott tartunk, hogy a két amerikai nagypárt közül az egyik egy olyan jelöltet fog versenybe indítani az Egyesült Államok elnöki posztjáért, aki a legócskább összeesküvés-elméletek színvonalán kommunikál a világ felé. (DeathandTaxes)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.