Az európaiak megmutatták, hogy fontos nekik a netsemlegesség

tech
2016 július 19., 05:04
comments 63

A konzultáció végéig csaknem félmillióan küldték el a netsemlegességet támogató véleményüket a szabályozó hatóságoknak. Most már minden az Európai Bizottságon múlik. Azon a bizottságon, aminek a területért felelős biztosa lelkesen támogatta a netsemlegesség ellen harcoló telekomcégek kiáltványát, vagyis ez még nem egy lefutott meccs, annak ellenére sem, hogy az egyetlen választott európai testület, az Európai Parlament a netsemlegesség pártján áll.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.