Havi 400 ezerért kibérelheti Matolcsy Ádám lakását

bűnügy
2016 július 19., 09:06
comments 68

Nincs lakása a Vizafogón, a Riverloft-házban, nyilatkozta a Népszabadságnak Matolcsy Ádám. Ez annyiban igaz, hogy a Riverloft tetőtéri luxusapartmanjának egy Szemerey Tamáshoz köthető cég a tulajdonosa, Matolcsy Ádám saját bevallása szerint 2010-ben, 24 éves korában egy I. kerületi lakást vásárolt.

Egészen pontosan ezt a Corvin tér 6. szám alatti házban lévő lakást, amit most

havi 400 ezer forintért adna bérbe.

A hirdetés szerint a lakás "LUXUS módon FELÚJÍTOTT", ami felől kétségünk se lehet, végül is a riverloftos lakást is ötvenmilliós keretből újították fel, mielőtt használatra odaadták volna Matolcsy Ádámnak.

Az alberlet.hu oldalán további képek is láthatók az immár lakatlan lakásról, de ezen a blogon még vannak képek abból az időből, amikor Matolcsy Ádám is ott lakott. A vidám halloweeni bulin Matolcsy Ádám mellett felbukkant Szemerey Bertalan is, aki Szemerey Tamás Matolcsy Ádám üzleti vállalkozásait jegybanki hitelprogramokból és Pallas Athéné alapítványos betétekből bőségesen finanszírozó Növekedési Hitelbankjának felügyelő bizottsági tagja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.