Havi 400 ezerért kibérelheti Matolcsy Ádám lakását

2016 július 19., kedd 9:06
69

Nincs lakása a Vizafogón, a Riverloft-házban, nyilatkozta a Népszabadságnak Matolcsy Ádám. Ez annyiban igaz, hogy a Riverloft tetőtéri luxusapartmanjának egy Szemerey Tamáshoz köthető cég a tulajdonosa, Matolcsy Ádám saját bevallása szerint 2010-ben, 24 éves korában egy I. kerületi lakást vásárolt.

Egészen pontosan ezt a Corvin tér 6. szám alatti házban lévő lakást, amit most

havi 400 ezer forintért adna bérbe.

A hirdetés szerint a lakás "LUXUS módon FELÚJÍTOTT", ami felől kétségünk se lehet, végül is a riverloftos lakást is ötvenmilliós keretből újították fel, mielőtt használatra odaadták volna Matolcsy Ádámnak.

Az alberlet.hu oldalán további képek is láthatók az immár lakatlan lakásról, de ezen a blogon még vannak képek abból az időből, amikor Matolcsy Ádám is ott lakott. A vidám halloweeni bulin Matolcsy Ádám mellett felbukkant Szemerey Bertalan is, aki Szemerey Tamás Matolcsy Ádám üzleti vállalkozásait jegybanki hitelprogramokból és Pallas Athéné alapítványos betétekből bőségesen finanszírozó Növekedési Hitelbankjának felügyelő bizottsági tagja.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt