Árokba lépett egy várpalotai kutya, lúg marta le a lábát

2016 július 20., szerda 6:26
67

Az ATV számolt be arról, hogy egy várpalotai férfi kutyája lábát lemarta valamilyen rejtélyes folyadék. Az állat egy helyi áruház mögötti árokba lépett bele, ott pedig ismeretlen eredetű, büdös, neonzöld lé marta össze. A gazdája szerint a nagy melegben inni akart a kutya, ezért ment az árokhoz.

Egy szemtanú szerint a kutya lábáról csontig lemarta a bőrt és a húst a folyadék.

A helyiek szerint az árokban gyakran folyik valami, van, hogy tisztának tűnő víz, de van olyan is, hogy neonzöld, gőzölgő folyadék.

A kutyát orvoshoz vitték, de már akkor is potyogott róla a hús és a szőr. Már nem tudtak segíteni rajta, napokon belül elpusztult.

Később kiderült, hogy a folyadék a várpalotai fűtőműből folyt ki, és lúgosított „kondicionált kazánvíz” volt. Az erőmű azt állítja, hogy ennek a folyadéknak ugyanannyi a ph értéke, mint a szappané, ezért nem lehet maró hatású.

Az nem derült ki, hogy a folyadék véletlenül, műszaki hiba következtében került az árokba, vagy rendszeresen beleengedik.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt