Glock típusú maroklőfegyvereket kapnak ajándékba a Crossfit Games győztesei

sport
2016 július 20., 06:11
comments 54

Családi versengésként indult Kaliforniában, mostanra 2,2 millió dolláros összdíjazású atlétikai bajnoksággá nőtte ki magát a Crossfit Games, ahol a versenyzők különböző sportágakban - aerobik, súlyemelés, gimnasztika - mérik össze egymással erejüket, a férfi és a női győztest pedig kikiáltják Amerika legedzettebbjének.

A Reebok által szponzorált verseny rendezői most bejelentették, hogy az idei játékok győzteseit egy-egy Glock típusú kézi maroklőfegyverrel jutalmazzák, ami az ötlet ellenzői szerint kifejezetten gusztustalan, különös tekintettel az utóbbi időben az USA-ban elkövetett fegyveres vérengzésekre. (Fox News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.