Pokemon Gózól? Jó, hogy nem egyből vadállatokat, vagy egyenesen embergyerekeket kasztlizol be!!!

ÉLET
2016 július 21., 10:35
comments 232

A világ leghíresebb, egyben egyik legbutább állatvédő szervezete, a PETA elérkezettnek látta az időt arra, hogy virtuális lényeket - pár bitnyi adatot - is a védelmébe vegyen:

  • először is a modern jogvédők csodafegyveréhez, a hashtag-kampányhoz nyúlt, #GottaFreeEmAll címen indított akciót a befogott pokemonok - pár bitnyi adat - kiszabadításáért;
  • másrészt Pokemon-menedékké nyilvánította Los Angeles-i irodáját, ahol tilos lesz pokemonoket - pár bitnyi adatot - befogni.

Mert hát szerintük a pokemonok befogása és egymással harcoltatása nyilvánvalóan olyan szörnyű dolgokra utal, mint a kakas- vagy a kutyaviadalok.

"Egy pokemont elkapni annyira nem is különbözik a vadálatok befogásánál" - írták hivatalos közleményükben.

Szóval, ha épp Pokemon Gózni indulsz, akkor nézz mélyen magadba:

ennyi erővel kedves kis állatkákat, hogy ne mondjam, akár EMBERGYEREKEKET is befoghatnál!!!

(Via QZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.