Kiemelt nemzetgazdasági ágazattá tennék a baszatást Angliában

A brit éjszakai éltéert is felelős iparági lobbiszerv, az UK Music vezetője, Tom Kiehl beszélt arról, hogy a partykultúra támogatása kiemelt helyen szerepel a kormány programjában és komoly prioritásnak tekintik.

A magyarázat egyszerű, becslések szerint a brit éjszakai élet éves szinten 66 milliárd fonttal járul hozzá az ország gazdaságához, ez pedig olyan összeg, amit a kormánytagok is észrevesznek.

Az országban a közelmúltban azért alapult az éjszakai ipar szereplőit összefogó lobbiszervezet, mert a hatóságok a bűncselekményének számának növekedése miatt a legegyszerűbbnek tűnő, de sokak szerint eltévelyedett megoldást választották és elkezdték bezárni a klubokat.

Ezzel a hozzáállással szemben kínál alternatívát a szervezet, amihez Carl Cox és Roni Size is csatlakozott már. És ami a jelek szerint értő fülekre talált. London frissen megválasztott polgármestere, Sadiq Khan már jelezte, hogy meg akarja menteni a város klubéletét. (Mixmag)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.