Tállai államtitkár úr személyesen vitt 150 millió forintot Mezőcsátra, hogy az önkormányzat újra magáévá tehesse a helyi termálfürdőt

ÉLET
2016 július 24., 07:09
comments 238

Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium és az egész ország adóügyi államtitkára, Mezőkövesd és környékének koronázatlan királya szombaton látogatást tett a Mezőcsáti Termálfürdőben, ami nemrégiben került vissza a város tulajdonába. Megünnepelte az alkalmat és a következőt posztolta az oldalára.

„Az Önkormányzat részére történő visszavásárlásához 150 000 000 forintot sikerült Mezőcsátra hoznom, így sikeres adás-vétel jöhetett létre, melynek nagyon örülök. Jó érzés számomra, hogy Mezőcsáton az egyik legnagyobb kincset jelentő terület közbenjárásommal visszakerülhetett a Város tulajdonába.”

A kormány Tállai egyébként még decemberben döntött úgy, hogy a pénzt elkülöníti erre a célra, ha egyszer Siposné Horváth Anita polgármester azt már megígérte a megválasztásáért folytatott kampányban.

A szöveges bevezetőnél talán csak a képanyag lett tökéletesebb. Ezt változatlan formában közöljük, egyben kívánunk mezőcsáti olvasóinknak további jó pihenést, kellemes fürdőzést. Élménybeszámolókat a szerk@444.hu-ra bármikor örömmel fogadunk.

(Tállai András FB)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.