Csoportos nemi erőszak áldozata lett egy izraeli nő Indiában

Nemi erőszak túlélők a Gazette of India példányait égetve tiltakoznak Új-Delhiben, amiért a kormányt és a nyilvánosságot sem érdekli az áldozatok sorsa. Fotó: The Times of India/Rajesh Mehta

Két férfi egy utazó autóban erőszakolt meg egy 25 éves izraeli nőt India Himachal Pradesh állam Manali városában. A rendőrség közlése szerint a nő valószínűleg taxival akart továbbutazni Keylonba, de rossz autót választhatott. Egy olyan autóban kötött ki, ahol hat férfi várta, akik közül a ketten követték el az erőszakot.

Az illetékes rendőrfelügyelő szerint a tetteseket még keresik, és videófelvételeket is elemeznek, hogy kézre kerüljenek az erőszaktevők. A hatóságok már felvették a kapcsolatot az izraeli követséggel.

A festői Manali városa népszerű hely a turisták között, és nem ez az első eset, hogy erőszak éri az erre járókat. 2013-ban a városban három férfi erőszakolt meg egy amerikai nőt.

A csoportos szexuális erőszak különösen szigorú megítélés alá esik Indiában az ominózus 2012-es delhi eset után, amikor hat fiatal erőszakolt halálra egy 23 éves nőt egy buszon. Ezzel együtt az erőszak egyáltalán nem tűnt el az utcákról, sőt. Alig egy hete derült ki, hogy Rohtakban ugyanaz az öt férfi erőszakoskodott egy indiai nővel, akit három évvel korábban már egyszer megerőszakoltak. (BBC)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.