A történelem legnagyobb váltságdíját követelik Bernie Ecclestone anyósáért a brazil emberrablók

bűnügy
2016 július 26., 05:47
comments 289

Ecclestone brazil feleségének 67 éves anyját, Aparecida Schunkot pénteken rabolták el Sao Paulo-i házából. Az emberrablók most 36,7 millió dollárt követelnek a családtól a nőért. Bernie Eccleston és brazil felesége, Fabiana Flosi - Fotó: AFP/Toshifumi Kitamura

Bár Brazíliában gyakoriak az emberrablások, de az az összeg még ott is rekordnak számít.A Forma 1 főnökének vagyonát 3,2 milliárd fontra becsülik, amivel ő a negyedik leggazdagabb ember Nagy-Britanniában. Ecclestone 2009-ben találkozott Flosival a brazil Grand Prix-n, és 2012-ben házasodtak össze.

Nem az az első alkalom, hogy Bernie Ecclestone és Fabiana Flosi bűnözőkkel kerülnek szembe: 2010-ben londoni otthonuk előtt rabolták ki őket. A támadók 200 ezer font értékben vettek el tőlük ékszereket. Ráadásul az elkövetők megütötték és meg is rugdosták az akkor 80 éves Ecclestone-t, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.

Pedig mikor ugyanebben az évben Jenson Buttont megtámadták Sao Paulóban Ecclestone csak annyit mondott, hogy

„olyan áldozatot keresnek, aki puhánynak látszik vagy nem túl okos. Mindig a gyengének, egyszerűnek látszó embereket támadják meg”.

(Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.