Légfegyverrel vadászott pokémonozó fiatalokra egy nő Kanadában

bűnügy
2016 július 26., 17:49
comments 148

Letartóztattak egy nőt Torontó közelében, egy Newmarket nevű kisvárosban, mert légfegyverrel lövöldözött a közelében gyülekező Pokémon Go játékosokra. Pellet gun szerepel a Toronto Sun cikkében, ami apró műanyaggolyókat kilövő fegyverre utal.

Szombat este fél 11 tájban riasztották azzal a helyi rendőröket, hogy egy nő egy ház tetejéről valamilyen fegyverből tüzet nyitott egy kereszteződésben gyülekező pokémonozó csapatra. A nő összesen négy lövést adott le, mielőtt a rendőrök behatoltak az épületbe, és leszerelték Patricia Champagne, 29 éves önjelölt pokémonvadászt.

Szerencsére senkit nem talált el golyó, és senki nem sérült meg az eset során, de valószínűleg nem egyszerű játékpisztolyt puffogtatott a nő, mert fegyverrel való visszaélés és veszélyeztetés miatt emelnek ellene vádat. (Toronto Sun)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.