A TV2 végre feltette a nagy kérdést: tényleg az illuminátusok állnak Németország és Nagy-Britannia mögött?

Andy Vajna kormánybiztos közpénzből megvásárolt tévécsatornája újabb exkluzív anyagot tett le az asztalra, és végre feltette a kérdést:

Németország és Nagy-Britannia vezetői a háttérhatalom emberei?

A már tegnap beharangozott riport elején az Angyalok és Démonok című Dan Brown-regényt feldolgozó Tom Hanks-filmet használva bemutatták az illuminátusok titkos társaságát, aminek az összeesküvés-elméletekben hívők szerint a világkormány létrehozása a célja. A TV2 segítségére szakértőként Kriston Endre, a Hihetetlen magazin főszerkesztője állt.

(Update: a Hihetetlen magazinról annyit érdemes tudni, hogy már megjelent a 2016. augusztusi száma, amiben arról írnak, hogy még a kísértetek sem toleránsak a menekültekkel szemben, akik között földönkívüliek is lehetnek – szúrta ki az Index.)

A legmerészebb elmélet szerint Angela Merkel és Theresa May is a rend tagja, akik a kéztartásukkal jelzik, hogy az új világrendért küzdenek – hangzott el a riportban. DE: megkérdezték Ódor Ervinné protokollszakértőt is, aki szerint ezek teljesen természetes kéztartások, amik például segítenek koncentrálni, illetve gátolhatják a túlzott gesztikulációt.

Ám végül nyitva hagyták a kérdést, utalva arra is, hogy az amerikai 1 dollároson is ott a piramis szemmel.

Egyébként Orbán Viktor is szokott háttérhatalmazni, de ő olyankor a soft powerre gondol. Legalábbis remélem.