Kubatov: Mit kellett volna tennünk? Elzavarjuk az edzőt, ahogy Magyarországon szokás?

Miután az albán második Partizáni tizenegyesekkel kiejtette a Ferencvárost, a magyar bajnok már az első körben búcsúzni kényszerült a Bajnokok Ligájától. A kudarc után csütörtökön állt ki a sajtó elé Kubatov Gábor klubelnök, aki megerősítette, hogy a csapattal a jövőben BL-csoportkörösök akarnak lenni.

"Mit kellett volna tennünk? Elzavarjuk az edzőt, ahogy Magyarországon szokás? Azt az edzőt, akivel bajnokságot és kupát nyertünk, akivel a második leghosszabb veretlenségi szériát produkáltuk? Thomas Doll rászolgált a bizalmunkra, két döntetlen miatt nem fogjuk elküldeni,"

tette hozzá Kubatov. A csapatot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója, Orosz Pál szerint a kiesésnek meglesznek a következményei, de ennek részleteiről nem számolt be. A Fradi két vezetője kijelentette, hogy vállalják a felelősséget a kudarcért, majd kiemelték a hibátlan infrastruktúrát és az új stadiont amivel a csapat rendelkezik. Kubatov szerint

csak a pszichés felkészítésen van mit javítani.

(MTI)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.