Elmenekült Rióból a sportoló, akit katonai rendőrök fosztottak ki

külföld
2016 július 29., 07:29
comments 53
Jason Lee (középen). Az új-zélandi sportolót katonai rendőrök fosztották ki.
photo_camera Jason Lee (középen). Az új-zélandi sportolót katonai rendőrök fosztották ki.

Kanadába menekült Brazíliából Jason Lee, akit pár napja brazil katonai rendőrök raboltak ki Rióban. Lee és újságíró barátnője, Laura McQuillan beszámoltak az esetről, talán ennek köszönhetik, hogy a támadást követő napokban

a katonai rendőrség kétszer is felkereste őket a lakásukon.

Ezek nem békés látogatások voltak, de annyira nem, hogy az egyik alkalommal még a normál rendőrséget is riasztaniuk kellett.

Végül feladták a harcot a hatóságokkal és inkább elmenekültek az országból, még ha nagyon el is keserítette őket, hogy fel kell adják otthonukat, pont az olimpia előtt pár nappal. És még így is védelmükbe vették választott hazájukat:

Lee szerint támadói nem képviselik a barzilságot, és ő nagyon szeret Brazíliában élni.

(Via Newshub)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.