Mediátor segítségét kérte Sarka és Hajdú

2016 július 29., péntek 2:15
180

Csak a gyerekek miatt találkoznak Hajdúék, írja a Blikk, a Bors szerint pedig Sarka Kata szerint most csak a gyerekek számítanak. A párkapcsolati válságba került házaspár a Best magazin értesülései szerint mediátor segítségét kérheti, mert tudják, hogy

nyiltan ki kell beszélniük a dolgokat,

ám ehhez szükségük van valakire, aki elfogultság nélkül képes végighallgatni őket.

Ez a június 13-án készült szelfi tán az utolsó közös képük, legalábbis frissebbet nem találtam. Via Hajdú Péter / Facebook

Korábban még arról volt szó, hogy az évi rendes ciprusi nyaraláson próbálják majd rendezni a dolgaikat, de a Bors úgy tudja, hogy Sarka nemhogy Ciprusra, de még az évi rendes balatoni nyaralásra se volt hajlandó elutazni Hajdúval. Csak a gyerekeket látogatta meg, de nem aludt a balatonföldvári nyaralóban, ahova Hajdú szerdán utazott le a gyerekekkel.

A gyerekek amúgy már most néhány napot az egyik, néhányat a másik szülőnél töltenek, mintha csak a válás utáni gyermekelhelyezést gyakorolnák, írja a lap.

A sztárpár párkapcsolati válsága csütörtökön robbant bombaként, illetve, az nlcafe találó megfogalmazása szerint "sokként járta be a hazai lapokat". A hírek szerint Sarka, míg férje a Balaton Soundon bulizott - illetve, a szemtanúk szerint bánatosan támolygott -, egy akkora teherautót pakolt tele a cuccaival, hogy azt egy szemtanú már kamionnak nézte.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt