Kiszabadították Bernie Ecclestone anyósát a túszejtők fogságából

bűnügy
2016 augusztus 01., 06:46
comments 95

A brazil rendőrség vasárnap a Sao Pauló-i régióban, Cotia városában szabadította ki a 85 éves brit üzletember anyósát, a 67 éves Aparecida Schunckot egy házból. A helyszínen őrizetbe vettek két férfit.

Az O Globo hírportál videót is közölt a kiszabadítás utáni pillanatokról.

A család amúgy nem fizette ki a Schunckért követelt 120 millió realos (10,3 milliárd forintnyi) váltságdíjat, amely rekordösszegnek számít a brazíliai emberrablások történetében.

A nőt július 22-én otthonából hurcolták el. A rendőrség előzőleg hivatalosan nem akarta sem megerősíteni, sem pedig cáfolni az emberrablás tényét, és a történtekről csak napokkal később számoltak be a brazil híroldalak és televíziók.

Schunk lánya, a 38 éves Fabiana Flosi Ecclestone harmadik felesége. A 2009-es Brazil Nagydíjon ismerkedtek meg egymással. A találkozás után mindketten elváltak akkori partnerüktől, és 2012-ben összeházasodtak. Most Angliában és Svájcban élnek.

A Forbes magazin becslése szerint az Ecclestone család 3,1 milliárd dolláros (881,1 milliárd forint) vagyonnal rendelkezik. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.