Kiszabadították Bernie Ecclestone anyósát a túszejtők fogságából

2016 augusztus 1., hétfő 6:46
95

A brazil rendőrség vasárnap a Sao Pauló-i régióban, Cotia városában szabadította ki a 85 éves brit üzletember anyósát, a 67 éves Aparecida Schunckot egy házból. A helyszínen őrizetbe vettek két férfit.

Az O Globo hírportál videót is közölt a kiszabadítás utáni pillanatokról.

A család amúgy nem fizette ki a Schunckért követelt 120 millió realos (10,3 milliárd forintnyi) váltságdíjat, amely rekordösszegnek számít a brazíliai emberrablások történetében.

A nőt július 22-én otthonából hurcolták el. A rendőrség előzőleg hivatalosan nem akarta sem megerősíteni, sem pedig cáfolni az emberrablás tényét, és a történtekről csak napokkal később számoltak be a brazil híroldalak és televíziók.

Schunk lánya, a 38 éves Fabiana Flosi Ecclestone harmadik felesége. A 2009-es Brazil Nagydíjon ismerkedtek meg egymással. A találkozás után mindketten elváltak akkori partnerüktől, és 2012-ben összeházasodtak. Most Angliában és Svájcban élnek.

A Forbes magazin becslése szerint az Ecclestone család 3,1 milliárd dolláros (881,1 milliárd forint) vagyonnal rendelkezik. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt