Mit teszel, ha nem fér el a fáktól az új Biodóm? Kivágod a fákat!

környezetvédelem
2016 augusztus 01., 12:36
comments 116

Három fát vágtak ki ma reggel az Állatkert végében, és további négyet akartak, de 15 ligetvédő a helyszínre ment, és miután megjelentek, a favágók felfüggesztették a favágást. A helyszínen megjelent Hanga Zoltán, az Állatkert szóvivője és Simonyi Gábor kommunikációs osztályvezető is, akik elmondták, hogy a fák betegek voltak, azért kellett őket kivágni, illetve elmondták, hogy van engedély a fakivágásra, de azt nem mutatták meg.

A ligetvédők szerint a fakivágás a Liget Budapest projekthez kapcsolódik, amit az is alátámaszt, hogy nem sokkal érkezésük után felbukkant Zsoldos Zsolt, a ligetben aktív kopaszok vezetője is. (hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.