Nem csak áthaladó sünökre, de mókusokra figyelmeztető tábla is van a XII. kerületben

ÁLLAT
2016 augusztus 01., 17:42
comments 59

Szombaton írtunk arról, hogy mivel sok sünt ütöttek el autósok a XII. kerületben, olvasónk figyelmeztető táblákat helyeztek ki a környéken. Ezután jelentkezett nálunk egy másik olvasónk, Donát, aki megírta, hogy hasonló táblák mókusokra optimalizálva már léteznek egy ideje a Hegyvidéken is.

Sőt, másnap még le is fotózta nekünk. Viszont a táblákat nem ő készítette, így nem tudjuk, hogy itt hatósági lépés vagy civil kezdeményezés áll-e mögöttük.

A képeket nagyon köszönjük, egyúttal arra biztatjuk minden olvasónkat, hogy ha hasonló, nem hivatalos, de az ember-állat együttélést elősegítő táblákról tudnak, akkor arról küldjenek fényképet a megirom kukac 444.hu e-mailre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.