Novemberben lejár a Class FM jogosultsága, új frekvenciapályázat jön

Média
2016 augusztus 01., 11:17
comments 77

Idén novemberben lejár a korábban Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó, de nemrég egy amerikai befektetőcsoportnak eladott Class FM frekvenciahasználati engedélye, ezért a Médiatanács arra kérte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hivatalát, hogy dolgozzon ki egy új, országos kereskedelmi rádiós frekvenciatervet.

A Class FM jelezte, hogy szeretné meghosszabbítani a frekvenciahasználati szerződését, de a Médiahatóság ezt a kérelmet elutasította.

Ezért néhány héten belül új pályázatot írnak ki az országos frekvencia használatára, azon a Médiahatóság szerint indulhat a Class FM is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.