Doppingolt, hazaküldik az olimpiáról a magyar származású olasz strandröplabda-sztárt

sport
2016 augusztus 02., 14:48
comments 87
Balra Marta Menegatti, jobbra Viktoria Orsi Toth. Foto: Mikhail Voskresenskiy/RIA Novosti
photo_camera Balra Marta Menegatti, jobbra Viktoria Orsi Toth. Foto: Mikhail Voskresenskiy/RIA Novosti

Anabolikus szteoridot találtak Viktoria Orsi Toth vérében egy versenyen kívüli doppingellenőrzésten - írja az olasz sportlapra, a Gazetta dello Sport-ra hivatkozva az Index. Július 19-én zajlott az ellenőrzés, ami pozitív eredménnyel járt, emiatt a már Brazíliában tartózkodó, a versenyre készülő sportolót felfüggesztették és hazaküldték Olaszországba.

Állandó társa, Marta Menegatti oldalán így valószínűleg Rebecca Perry játszik majd, de neki így nyilván nem lesz akkora esélye a győzelemre, mint magyar származású társával lett volna, akivel tavaly Moszkvában Vilákupa-győzelmet arattak.

Menegatti és Toth párosát az esélyesek között tartották számon. (Index via Gazzetta.it)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.