Gyomorhurutban betegedtek meg az ausztrál vízilabdázók Rióban

sport
2016 augusztus 02., 08:18
comments 92

Az az ausztrál női vízilabda-válogatott négy tagja betegedett meg gyomorhurutban, elkülönítették őket az olimpiára készülő társaiktól. Kitty Chiller küldöttségvezető elmondta, a betegek 48 órán át nem érintkezhetnek másokkal, és David Hughes csapatorvos felügyelete mellett kezelik őket.

Az ausztrál csapat 2012-ben bronzérmet nyert Londonban. Mostani csoportellenfelei az orosz, az olasz és a brazil együttesek lesznek. A másik ágon játszanak majd a magyarok, akiknek a kínaiakkal, a spanyolokkal és az amerikaiakkal kell majd megküzdeni. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.