Idegösszeroppanást kapott a holland férfi, aki 10 napig hiába várt az online barátnőjére egy kínai reptéren

A kínai közösségi oldalakon a kommentelők napok óta azon a 41 éves holland férfin röhögnek, aki nemrég azért repül Hollandiából Kínába, hogy végre találkozhasson az interneten megismert barátnőjével. Alexander Pieter Cirk ekkor csak annyit tudott a nőről, hogy hogy Zhangnak hívják.

De a holland férfi hiába várta kitartóan a Changsha reptéren, Zhang 10 nap után sem akar megérkezni. Cirk teljesen kikészült, hiába kérték, nem volt hajlandó elhagyni a repteret, végül a 10. nap után pszichikai kimerültséggel szállították kórházba.

Fotó: Li gen / Imaginechina

Miután a Hunan Tv bemutatott egy riportot a szerencsétlen férfiről, Zhang is felvette velük a kapcsolatot. A nő azt azt hitte, Cirk csak viccel, mikor azt mondta, hogy elutazik hozzá. Kicsit még csodálkozott is, hogy semmilyen üzenetet nem kapott tőle azután, hogy az utazás előtt elküldte a repjegyéről készített képet.

Fotó: Li gen / Imaginechina

Ráadásul, mikor a holland férfi megérkezett, Zhang épp egy másik tartományban volt egy plasztikai műtét miatt, ezért telefonon sem lehetett elérni.

Végül Cirk a hét elején repült vissza Hollandiába. Zhang azt mondta, szívesen találkozna vele, miután felépült, és a bebukott randi után is mindenképpen fenn szeretné tartani nagyszerű kapcsolatukat. (BBC)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.