Ilyen eltökélt rablót még nem fogott a battonyai rendőrörs

bűnügy
2016 augusztus 02., 16:37
comments 63
link Forrás
Még szombaton reggel érkezett bejelentés a rendőrségre egy kevermesi italmérőből, ahonnan az egyik dolgozó - feltehetően a kocsmáros - számolt be arról, hogy valaki éjszaka betört a kocsmába.
photo_camera Az italmérés hátsó bejárata. Berúgva. Foto: police.hu

A bejelentést követően kiszállt a helyszínre a battonyai rendőrörs helyi megbízottja, és azt találta, hogy valaki berúgta a hátsó ajtót, leszakította a kamerákat, és vitt mindent amit látott, pénzt, italt, édességet, mosószert (!) de még a kamerákat is.

A helyszínelés alatt derült ki, hogy előző nap történt egy incidens: egy 23 éves férfi elemelt 50 ezer forintot a kasszából, de lebukott, és a kocsmáros a helyi erőkkel karöltve végül valahogy visszaszerezte a tolvajtól a pénzt, és végül nem jelentették az esetet a rendőrségen.

Miután hétfőn a rendőrök előkerítették a bűncselekménnyel gyanúsított Cs.R.-t, kiderült, hogy előzőleg is vele akadt gond a söntésnél. Az elkövetőt kihallgatták, vallomást tett, őrizetbe vették és eljárás indult ellene a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.