Majmok loptak titkos katonai dokumentumokat

hadsereg
2016 augusztus 02., 06:08
comments 32

Egyelőre nem világos, hogy felbérelt kémmajmok, vagy alkalom szülte tolvajok az elkövetők, de az tény, hogy a malajziai Malaccában lévő Terendak katonai táborban majmok támadták meg a postást és leveleket zsákmányoltak tőle. A rablás során megsérült a 33 éves postás, de ami aggasztóbb, hogy

az ellopott iratok közt szigorúan titkos katonai dokumentumok is vannak.

A hatóságok megpróbálják nyomon követni az állatokat, hogy mielőbb megtalálják az eltűnt leveleket. A tábort állítólag korábban is megtámadták a majmok, de ilyen súlyos eset még nem történt. (Todayonline)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.