Trump szerint Hillary Clinton maga az ördög

külföld
2016 augusztus 02., 06:32
comments 78

Miután a múlt héten Trumpnak még egy Irakban meghalt muszlim amerikai katona szüleibe is sikerült belerúgnia, amiért aztán a korábbi republikánus elnökjelölt, John McCain is elhatárolódott tőle, a milliárdos bocsánatkérés helyett valami erősebbel akarta elterelni a figyelmet a botrányról.Fotó: John Moore/Getty Images/AFP

Ezért az Ohio állambeli Columbusban arról beszélt, hogy a demokraták manipulálni fogják a választási eredményeket..

Őszintén szólva attól tartok, hogy el fogják csalni a választást”- mondta a támogatóinak, bár arra nem tért ki, pontosan hogyan hamisítanák meg az eredményeket, de mindenkit arra figyelmeztetett, hogy legyenek óvatosak.Fotó: AFP PHOTO / Jason ConnollyMikor egy pennsylvaniai iskola tornatermében tartott gyűlésen már tényleg nem akarta túlbonyolítani a mondanivalóját, egyszerűen arról beszélt, hogy

Hillary Clinton maga az ördög.

Bírálta Bernie Sanderst is, amiért végül beállt Clinton mögé.

Ugyanakkor méltatta a korábbi kínzási módszereket is. Szerinte hátrányt jelent nekik, hogy miközben az ISIS terroristái bárkit lefejezhetnek, fojtogathatnak vagy eláshatják a foglyaikat a homokba, addig ők már a fulladáshoz hasonló hatást keltő waterboardingot sem alkalmazhatják már. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.