Azt a rohadt eget: kiszoríthatják a TV2-ből Hajdú Pétert

tévé
2016 augusztus 03., 07:06
comments 221

A Népszabadság több forrása szerint is szinte biztos, hogy a TV2 ősszel megválik Hajdú Péter műsorától, a Showtime-tól, de még az sem zárható ki, hogy Hajdú gyártócége, a Frizbi Entertainment Kft. is teljesen kiszorul a TV2-ből.

photo_camera Fotó: Botos Tamás

Hajdú a lapnak azt mondta, korábban 9 újabb adást terveztek, de még nincs aláírt szerződés, nem tudni, lesz-e folytatás, viszont a cége által gyártott másik műsorra, az Aktívra az év végéig van szerződés. Csakhogy a Népszabadság úgy tudja, a műsort januártól más cég gyárthatja.

Hajdú egyébként annyira bízott a Showtime sikerében, hogy az induláskor a Figyelőnek azt mondta: ha megbukik az új műsora, visszavonul. Az április 24-i első adást átlagosan 850 ezren nézték, azaz a tévézők 23 százaléka, de az utolsót alig 600 ezren, a közönség 17 százaléka, ami nem lenne rossz, de a műsor előtt pont a nagy sikerű Nagy Duett futott, és mire jött Hajdú, 1 millió néző kapcsolt el a csatornáról.

Hajdú kiszorítása azért lenne meglepő, mert az elmúlt években többször látták együtt a TV2-ben érdemi befolyással bíró Habony Árpáddal, a felesége, Sarka Kata pedig jóban van Vajna Tímeával és Rogán Cecíliával – emlékeztetett a lap. Csakhogy Hajdú és Sarka házassága válságban van, a nő el is költözött Andy Vajna volt bérelt lakásába.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.