Azt a rohadt eget: kiszoríthatják a TV2-ből Hajdú Pétert

2016 augusztus 3., szerda 7:06
221

A Népszabadság több forrása szerint is szinte biztos, hogy a TV2 ősszel megválik Hajdú Péter műsorától, a Showtime-tól, de még az sem zárható ki, hogy Hajdú gyártócége, a Frizbi Entertainment Kft. is teljesen kiszorul a TV2-ből.

Fotó: Botos Tamás Fotó: Botos Tamás/444

Hajdú a lapnak azt mondta, korábban 9 újabb adást terveztek, de még nincs aláírt szerződés, nem tudni, lesz-e folytatás, viszont a cége által gyártott másik műsorra, az Aktívra az év végéig van szerződés. Csakhogy a Népszabadság úgy tudja, a műsort januártól más cég gyárthatja.

Hajdú egyébként annyira bízott a Showtime sikerében, hogy az induláskor a Figyelőnek azt mondta: ha megbukik az új műsora, visszavonul. Az április 24-i első adást átlagosan 850 ezren nézték, azaz a tévézők 23 százaléka, de az utolsót alig 600 ezren, a közönség 17 százaléka, ami nem lenne rossz, de a műsor előtt pont a nagy sikerű Nagy Duett futott, és mire jött Hajdú, 1 millió néző kapcsolt el a csatornáról.

Hajdú kiszorítása azért lenne meglepő, mert az elmúlt években többször látták együtt a TV2-ben érdemi befolyással bíró Habony Árpáddal, a felesége, Sarka Kata pedig jóban van Vajna Tímeával és Rogán Cecíliával – emlékeztetett a lap. Csakhogy Hajdú és Sarka házassága válságban van, a nő el is költözött Andy Vajna volt bérelt lakásába.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt