Egy török riporter azt hitte, hogy a török puccskísérlet titkos kódjait tartja a kezében, miközben GTA IV-csalások voltak nála

külföld
2016 augusztus 03., 07:44
comments 77

Egy török kormánypárti tévé riporternője élő kapcsolásban mutatta be izgatottan, hogy egy kukában talált jegyzetfüzetben a július 15-i puccskísérlet titkos kódjai vannak. Csakhogy közelebbről is megmutattak egy lapot, amin jól láthatóan a GTA IV csalásainak kódjai láthatók.

Angolra fordítva: GTA IV Cheats: I/ Health and Gun, II/Health and Armor
photo_camera Angolra fordítva: GTA IV Cheats: I/ Health and Gun, II/Health and Armor. A videó itt látható.

A fórumozók szerint ezzel új csúcsot döntött az erdogani média, de persze az is előfordulhat, hogy az egész csak hoax, és több nézőket akartak. (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.