Egy férfi megelégelte, hogy mindenki be akar kéredzkedni a hátsó kertjébe egy ritka pokemonért

2016 augusztus 4., csütörtök 4:38
145

Jeffrey Mardernek a New Jersey-i West Orange-ból elege lett. Abból lett elege, hogy a kertje végében egy ritka pokemon lakik, ezért már napok óta nincs nyugta a Pokemon Gózóktól, akik folyamatosan becsöngetnek hozzá, hogy hadd menjenek be a hátsó kertjébe.

Ezért most beperelte a játékot fejlesztő Nianticot és a jogtulajdonos Nintendót.

Ráadásul a keresetében jelezte, hogy a probléma általános,

a játék alapfunkciója bátorítja birtokháborításra a játékosokat.

És bár a játék megjelenése utáni napokban még lélekemelő történetek keringtek arról, hogy engednek be pokemonvadász idegeneket békés tulajok, mostanra már egyre többen kapnak idegbajt attól, hogy

házaikat folyamatosan okostelefonos hordák veszik körbe.

Például egy detroiti kertvárosban kedden már lakógyűlést tartottak a felháborodott lakók, hogy hogyan lehetne felvenni a harcot a hordákkal, akiktől néha mozdulni se lehet. Ez alapján amúgy egész jó kis ingatlanpanama-bizniszt lehet alapozni a játékra: ki kell nézni egy tetszetős ingatlant, rendszeresen megszórni csapdákkal és várni, hogy a tulaj idegösszeroppanást kapva olcsón megváljon otthonától. (Via Inverse)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt