Kukásautón szörfözött az éhes medve

Egy kukásautó tetején utazó, fajtája nevével szemben fahéjbarna színű fekete medvét filmeztek le Új-Mexikóban, az atomprogramról ismert Los Alamosban. A medve az atomprogramról is ismert Los Alamos-i Nemzeti Laboratórium egyik szemeteskonténerében piknikezett, de a kukás ezt nem vette észre, és a szeméttel együtt a medvét is felszedte.

A medve nem esett kétségbe, hamarosan kimászott a szeméthalom alól, egyenesen a kukásautó tetejére. Ezt szúrta ki pár tűzoltó, akik épp a tűzoltókocsijukat mosták.

Egyikük, Caleb Johnson le is filmezte a medvét. A videón látható, hogy a kukásautó sofőrje, miután már tudatosult benne a helyzet, egy fához tolat, amire a medve fel is kapaszkodik.

A medve egy órát töltött még a fán, aztán lemászott és elódalgott. "Ez az okos kispajtás nyilván azt hitte, hogy megütötte a főnyereményt" - kommentálta az esetet a közeli nemzeti park, a Santa Fe-i Nemzeti Erdő sajtószóvivője, Julie Anne Overton. (Via ABC News)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.