Mengyi Rolandnak tiszta a lelkiismerete

bűnügy
2016 augusztus 4., 12:02
comments 146

Közleményben reagált a 168 óra lehallgatási jegyzőkönyveken és tanúvallomásokon alapuló cikkére Mengyi Roland. A cikket, ami szerint összesen tízmillió forint "alkotmányos költségre" tartott igényt egy olyan pályázat levajazásához, ahol a nyertes pályázónak az elnyert összeg 90 százalékát kellett volna visszafizetnie, és ami miatt a 168 óra értesülései szerint már iratokat is lefoglaltak a volt uniós fejlesztéspolitikai államtitkár Köpeczi-Bócz Tamás irodájában, Mengyi

híresztelésnek

nevezte.

„Az ügyben semmilyen módon nem vettem részt, a gyanúsítottként vallomást tevők visszaéltek a nevemmel és a pozíciómmal.

A lelkiismeretem tiszta, készséggel állok minden vizsgálat elé.

Amennyiben a nyomozás érdeke úgy kívánja, és az ügyészség ezt kezdeményezi, kérni fogom a Parlamentet, hogy a mentelmi jogomat függessze fel. Miután folyamatban lévő ügyről van szó, többet nem kívánok mondani. Minden további kérdéssel forduljanak ügyvédemhez, Dr. Futó Barnabáshoz” – írta a Fidesz parlamenti frakciója által kiadott közleményében a képviselő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt