Az indiai férfi gyeplabda válogatott inkább kihagyja az olimpiai megnyitót, mert nem férnek bele a formaruhájukba

sport
2016 augusztus 05., 21:43
comments 36

Már biztosnak tűnik, hogy az indiai férfi gyeplabdacsapat nem lesz ott a riói olimpia megnyitóján. A Times of India már eltérő válaszokat kapott arra, hogy pontosan miért is hagyják ki. Egyes források szerint a sportolóknak adott formaruha egyszerűen nem passzol a játékosok egy többségére, és mivel nem volt idejük megigazíttatni, nem szeretnének hülyén kinézni, mikor az egész világ őket figyeli.

Ugyanakkor az Indiai Gyeplabdaszövetség elnöke, Narinder Batra annyit mondott, másnap fontos meccsük van Írország ellen, és nem szeretnék, ha az ünnepség leszívná a játékosok energiáit. Ez csak azért fura, mert közben a női csapat teljes létszámban felvonul majd a megnyitón. Úgy látszik ők jobb kondiban vannak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.