Az óbudai önkormányzat ha sértődötten is, de eláll a Bud Spencer park útjából

Budapest
2016 augusztus 05., 12:59
comments 155

Szavazást indít a Bud Spencer parkról az Óbudai Önkormányzat. Egy eddig névtelen területet neveztek el így a Kétfarkú Kutya Párt aktivistái, közel a kaszásdűlői HÉV-megállóhoz.

Itt lehet szavazni.

Az önkormányzat ezt egy kissé sértődött hangvételű közleményben jelentette be. Az önkormányzat szerint Carlo Pedersoli „pofonsorozatot osztana ki”, ha megtudná, hogy „nevével pártérdekből szórakoznak Budapesten”, „kár, hogy poént csináltak egy amúgy támogatható kezdeményezésből”, és „az abszurditásairól, vicceiről híres párt gerillaakciója az itt élők megkérdezése nélkül történt, semmibe véve a közterület elnevezéssel kapcsolatos előírásokat és a már jól bevált óbudai közösségi tervezést.”

Ezzel együtt ha a helyieknek tetszik, akkor nem állnak az átnevezés útjába, ami a sértődöttség dacára meglepő rugalmasságnak egy magyar hivataltól.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.