Böde: Hova menjek? Izraelbe?

sport
2016 augusztus 05., 11:32
comments 45

Interjút adott a magyar válogatott és a Ferencváros erőtől duzzadó, szélvészgyors erőcsatára, Böde Dániel a Nemzeti Sportnak. Szóba kerül a Partizani és a Zeljeznicar elleni csalódás (Böde szerint a Partizani a dobogón se lenne a magyar bajnokságban), és elmondja azt a meglepő tényt, hogy bajnok akar lenni, de a legjobb az interjú befejezése:

„– A motivációról mindenki a légióskodást említi.
– Hova menjek? Izraelbe?

– Miért pont oda?
– Oda hívtak. Ez van. Szeretek itt lenni, a körülmények nagyszerűek, mintha külföldön játszanék. Októberben harminc leszek, hova menjek? Ugródeszka már nem kell nekem. Hova ugráljak? Legfeljebb egy üres medencébe.”

(Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.