Egy gyorsétteremben kapott munkát Obama kisebbik lánya

külföld
2016 augusztus 05., 14:55
comments 169

Az amerikai elnök 15 éves lánya, Sasha Obama ezen a nyáron tengeri ételeket szolgál Martha's Vineyard szigetén Massachusettsben. Az Obama család egyébként rendszeresen jár pihenni erre a helyre.Sasha Obama - Fotó: Olivier Douliery / Pool via CNPAz elnök lányának nyári melója csak annyiban különbözik bármelyik más diákmunkától, hogy minden reggel hat titkosügynök kíséri Sashát az étteremhez. Az étterem többi dolgozójának először nagyon fura volt, hogy mindig ott van hat alak, akik segítenek a lánynak, majd valamivel később kapcsoltak, hogy az elnök lányával dolgoznak együtt.

Michelle Obama annyit mondott a sajtónak, hogy a lehető legnormálisabb körülmények között szeretnék felnevelni a lányaikat. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.