Magyar személyzete volt a Bergamóban útra futó repülőnek

baleset
2016 augusztus 05., 08:59
comments 70

Amint arról korábban beszámoltunk, péntek hajnalban egy teherszálllító repülőgép túlfutott a leszállópályáján, és egy közútra csúszott az olaszországi Bergamo repülőterén. Szerencsére az úton pont nem jött autó, így nagyobb baj nem történt.

Mostanra kiderült, hogy a gép az ASL Airlines Hungary nevű magyar társasághoz tartozik (korábban arról írtak, hogy a DHL gépéről volt szó, de a gépen lévő DHL logó ellenére nem ők voltak az üzemeltetők). A gépnek kétfős magyar személyzete volt, szerencsére egyikük sem sérült meg. (MTI)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.