210 millióért nyitottunk Magyar Házat Rióban

politika
2016 augusztus 6., 16:10
comments 157

Az olimpiák idején több ország is nyit a versenyhelyszínek mellett egy-egy nemzeti házat, ahol találkozhatnak az ország sportolói a nézőkkel és újságírókkal, és az esetleges befektetők is infókat szerezhetnek az adott országról. Magyarország eddig egyik olimpián sem nyitott ilyen házat, most viszont, a riói olimpián megnyílt egy Magyar Ház.

A projekt az RTL Híradó szerint 210 millió forintjába kerül a Magyar Olimpiai Bizottságnak. A szervnek nincs ennyi pénze, az eddigi olimpiákon pont azért nem volt Magyar Ház, mert nem volt rá keret. Most viszont az állam adott pénzt erre, mert a Magyar Házban lehet reklámozni Budapest 2024-es olimpiai pályázatát is.

A Magyar Házról azonban nem sok infó van a neten, csak annyi, hogy minden nap 2 órán át van nyitva, ami 17 nappal számolva azt jelenti, hogy a Magyar Ház egy órai nyitva tartása is több mint 6 millió forintba kerül. Igaz, ebben a helyszínbérlet mellett benne vannak például az ott dolgozók juttatásai is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt