Donald Trump kampányadományokat gyűjtő honlapján nem lehet megszakítani a havi előfizetést

politika
2016 augusztus 06., 06:51
comments 64

Az amerikai elnökválasztáson szokás, hogy a jelöltek honlapot indítanak, ahol a támogatók önkéntesen adományokkal támogathatják a kampányt. Lehet egyszeri adománnyal, de havi rendszerességgel is támogatni a jelölteket, Hillary Clintonnak és Donald Trumpnak is van ilyen oldala. Trumpé egy kicsit trükkös,

szinte lehetetlen lemondani rajta az előfizetést.

Egy férfi ezt akarta volna csinálni, de nem találta meg, hol kell, ezért a Mic újságírójától kért segítséget.

"Szia Jeremy,

sajnos havi rendszerességű adományt állítottam be Donald Trump oldalán. Egy ideje üzeneteket hagyok nekik, hogy segítsenek lemondani az előfizetésemet, mert én megpróbáltam, de a honlapon egyszerűen NINCSENEK instrukciók, hogyan kell megszüntetni. Nem tudom elképzelni, hogy ez létezik, de gondolom, nem vagyok ezzel a problémával egyedül"

link Forrás

Az újságíró utánament, és rájött, hogy tényleg iszonyatosan nehéz megszüntetni az előfizetést. Cikkében rengeteg képpel dokumentálja, hogy szemben mondjuk a Spotify néhány kattintásos megoldásával Trump oldalán olyan bonyolult procedúrán kell átesni, amit a választók fele valószínűleg a felénél abbahagy. (Mic)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.