Sokan beleszerettek ebbe a valóban csodaszép tongai olimpikonba

sport
2016 augusztus 06., 12:55
comments 155

A 2016-os Olimpia megnyitóján Tonga zászlaját cipelve vonult fel Pita Taufatofua, a tongai taekwondo-s. Az aranyért jött, és bár még nem csinált semmit, csak félmeztelenül, kókuszolajos testtel felvonult, máris rengeteg ember tudja, ki ő.

link Forrás

A Twitteren a megnyitó óta árad a szeretet irányába, sokan máris csodálják, imádják, kedvelik, szeretik.

"Tonga formaruhája: Masszázsolaj. Csak masszázsolaj"

link Forrás

"Nem tudtam, hogy Tonga egy ország, de most már oda szeretnék költözni"

link Forrás

"Költözöm Tongába. A nemzeti egyenruhájuk kockahas babaolajjal meglocsolva"

link Forrás

"Gyerekek: Anyu, hová megyünk tavaszi szünetben?
Én: Tongába"

link Forrás

"Valami azt súgja, a tongai zászlóvivőnek többre lesz szüksége 42 óvszernél"

link Forrás

Bár nem szabad elfelejtenünk, hogy a külső közel sem minden és a szépségideálnak megfelelő kinézet közel sem számít annyit, mint például a szeretet, és bele kell gondolnunk, mennyivel másképpen írnának róla az emberek, ha nő lenne, néhány percre nyugodtan megengedhetjük magunknak, hogy gyönyörködjünk benne.

photo_camera Pita Nikolas Taufatofua bevonul (AFP PHOTO / OLIVIER MORIN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.